Trentay pogingExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalEerste doorbraak in ecologische en

vrijgavetijd:2022-07-12 22:38:39 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:538

Kerntips:Trentay poging,   strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen, dun geleidelijk het rubber in

   strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.

   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is,Trentay pogingPijpleidingspomp, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.

Trentay poging   Het sublager en het cilindrische rollager kunnen de maximale axiale en radiale belastingen van de pomp dragen. Het lager is gesmeerd met vet. De twee uiteinden van het dragende lichaam zijn voorzien van afdichtende eindkappen, labyrinthmouwen en labyrinthringen die vuil zoals minerale drijfmest effectief kunnen verhinderen het lager binnen te dringen, de veilige werking van het lager verzekeren en een hoge levensduur hebben.

   Omtrek. Bij de toepassing van drijfmestpomp, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp correcte berekening en geschikte typekelectie, die zeer belangrijk zijn. Naast het hoofdwiel wordt een set roerende waaier toegevoegd aan de bodem van het product, die de neergeslagen slak in een mengsel van water en vaste deeltjes kan spuiten

Bikaner.http geblokkeerd,

   Waterstroom in het lager beschadigt het lager.

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.


Trentay pogingExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalEerste doorbraak in ecologische en milieubescherming



   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp

   Of de pijp is geblokkeerd of de klep is niet geopend; D. of de waterpomp omgekeerd is.

   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.

veiligheidseisen   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

bing water, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd

   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.


Trentay pogingExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalEerste doorbraak in ecologische en milieubescherming



   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.

verpakking   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.

   Pijpleidingspomp wordt ook pijpleidingcentrifugaalpomp genoemd. Volgens de structuur, kan pijpleidingpomp worden verdeeld in verticale pijpleidingpomp en horizontale pijpleidingpomp. Kan de pijpleidingpomp water zuigen? Onlangs stelde een klant deze vraag. De meeste pijpleidingpompen zijn zelfaanzuigend. Het s gewoon dat verschillende soorten pijpleidingpompen

   Tarief.

Trentay poging   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, motorvermogen, waaiersnelheid, pompsnelheid,Trentay pogingAh mestpomp, maximaal deeltje en gewicht.

   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker),Trentay pogingWQ dompelrioolwaterpomp, magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin, katoengaren, enz.

   Hoewel de asafdichting een kleine positie in de pomp inneemt, is de normale werking van de pomp nauw gerelateerd aan de asafdichting.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Jacksonville.adviserennieuws
Jacksonville.Laatste nieuws